8 Eylül 2014 Pazartesi

Yaz Favorileriim ^^

Bu postu sevgili Kitap Tiryakisi'nden gördüm,o yüzden çook teşekkür ederim ona.Bu yaz baya kitap okumuş olsam da blogumla yeni ilgilenmeye başladığım için neredeyse hiçbirinin yorumu yok,eğer ki üşenmez yazabilirsem yorumları,link eklerim.Şimdiii okuduğum kitaplardan,ya da serilerden sadece 11 tane seçeceğim,çünkü çok fazla varlar.Böyle bir kısıtlama yok tabii kii yapacak olursanız istediğiniz kadar kitap ekleyebilirsiniz.


1-Ölümcül Oyuncaklar Serisi

6 kitabın da olduğu resim bulamadım maalesef :((


Bu seriye çook geç başladım maalesef ki.Ama iyi ki de başlamışım,en sevdiğim fantastik seriler arasında.Benim gibi geç kalıp da hala başlamama hatasını yapanlar varsa hala hemen bir kitapçıya koşuup tüm seriyi alın çünkü ilk kitabı bitirdikten sonra hepsini okumak isteyeceksiniiiz!!


2-Cehennem Makineleri Serisi


Ölümcül Oyuncaklar'ın yan serisi,Camlar Şehri'nden sonra okusanız daha iyi olur çünkü 4,5 ve 6. kitaplar seri hakkında spoiler içeriyor.Yorum yapmaya bile gerek duymuyorum,sadece ALIN VE OKUYUN!!

3-Gölge ve Kemik



Yorumumu okumak için tık.


4-Eğer Yaşarsam



Hala ikinci kitabını okuyamamanın burukluğunu yaşıyorum :(( Yorumum için tık.

5-Evrenin Ötesi


Sadece kapağı için bile alınabilecek kitap.Seri hakkında üzüldüğüm tek şey Türkiye'de bu kadar az bilinmesi,daha fazla değer görmeyi hak ediyor bence.Bilim kurgu seviyorsanız mutlaka okumalısınız.

6- 5.Dalga



HA-Rİ-KA!Yorumum için tık.

7- Efsane


Bu kitap gerçekten bir efsane.Bitirdikten sonra günlerce internetten ingilizcesini alabileceğim site araştırıp bulamayınca da çevirisini beklemek zorunda kaldığım nadir kitaplardan.OKUYUN,OKUTUN.

8-Yeni Dünya




Yorumum için tık.

9-Labirent:Alev Deneyleri



İlk kitabını ayıla bayıla okuduğum,ikinci kitabınıysa daha da bir ayıla bayıla okuduğum nadir serilerden.Kısa sürede yorumunu yazmaya çalışacağım.


10- The Selection Serisi


Yüksek beklentilerle almama rağmen beklentilerimin de üstüne çıkan bir seri.Sadece ikinci kitap biraz sönük kalmıştı.Bu seriyi de şiddetle tavsiye ederim.

11-Duman ve Kemiğin Kızı



Yorumum için tık.




Eğer siz de bu etkinliği yaparsanız lütfen yorum kısmında benimle paylaşın,sevgiler.

6 yorum:

  1. Çok güzel kitaplar seçmişsin. Cehennem Makineleri serisini çok seviyordum, ta ki son kitabın son bölümünden sonra sinir krizi geçirene dek. Ben de yapacağim bir ara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben Team Will'im ama Jem'i de sevdiğim için sorun olmadı son bölüm pek benim için :D Ama hıçkıra hıçkıra ağladım ya çok duygusaldı bence :D Senin seçtiklerini okumak için sabırsızlanıyoruuum ^^

      Sil
  2. Cehennem Makineleri alacağım ama hala alamadığım seri :D
    Ölümcül Oyuncaklar benim de favorilerimden başlamışsın ya o önemli geç olsa bile :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cehennem Makineleri'ni mutlaka almalısıın,ben Will'i Jace'den daha çok seviyorum düşün artık :D Aynen böyle bi seri okumak için asla geç olamaaaz :D

      Sil
    2. İzmir Fuarını beklicem artık bunun için... Yada atanayım tüm maaş kitaplara gidecek :D

      Sil
    3. Aman geç olsun da güç olmasın :D Bu arada umarım atanırsın canıım ^^

      Sil