17 Aralık 2014 Çarşamba

#Mim Book Sacrifice Tag




Merhabaa!!Biliyorum uzun süredir blogla ilgilenemiyorum.Okul + sınav haftası + ödevler üçgenine denk gelince maalesef ki bloğa bakacak vaktim olmadı.Henüz maalesef ki okuduğum kitabı da bitiremediğimden bir mim yazısıyla dönmek istedim.

Aslında yapılacak iki mimim vardı fakat bu mimi uzun süredir yabancı bloggerlarda görüp özendiğimden ilk bununla başlamak istedim.Beni mimleyen Rüya Kapanım bloğunun sahibi Bir Ankaralı'ya çok teşekkür edip hemen mime geçiyorum.




1) Aşırı abartılmış bir kitap: Bir Zombi Kıyameti ile başlıyoruz! Bir kitapçıdasınız, dolanıyorsunuz ve BAM! ZOMBİ İSTİLASI! Ve bir anons duyuyorsunuz. "Ordu zombilerin tek zaafının aşırı abartılmış kitaplar olduğunu keşfetti." Hayatta kalmak için karşındaki zombiye herkesin öve öve bitiremediği ama senin hiiç beğenmediğin bir kitap fırlatacaksın. Hangisi?

Ahmet Batman'ın Soğuk Kahve kitabı olurdu sanırım.Kitabı bir arkadaşımdan almıştım fakat sıkıntıdan yarılayamadım bile.Vıcık vıcık içeren aşk kitaplarını hiç sevmiyorum ben ya *-*

2) Bir devam kitabı: Kuaförden bomba bir saç kesimiyle yeni çıktınız ve BAM! Sağanak yağmur! Kendini korumak için şemsiye olarak kullanacağın devam kitabı hangisi?

Bu soru için verecek cevap bulamadııım *-* Zoraki olarak bir kitap seçeceğim yani.Her ne kadar Eşleşme serisini çok beğensem de Yol kitabı biraz durgun gibiydi.O yüzden Ally Condie'den Yol'u feda ederdim sanırım,beni affet küçük sevimli kitap :((

3) Bir klasik: Derstesiniz ve Edebiyat hocanız klasiklerin dünyayı değiştirdiği, edebiyatın adeta evrim geçirmesine sebep olduğuyla ilgili zırvalıyor. Gerçekten acayip bunaldınız ve klasiklerden birini alıp tam suratının ortasına fırlatacaksınız. Çünkü bu kitap gerçekten salakçaydı ve bütün sınıfa nasıl hissettiğinizi göstermek istiyorsunuz. Hangi klasik?
Şu ana kadar okuduğum tüm klasikler hoşuma gittiği için hiçbirine haksızlık yapmak istemiyorum.Dolayısıyla bu soruya cevabım yok *-*

4) Hayatının en az favori kitabı: Kütüphanede takılıyorsunuz ve BAM! BUZUL ÇAĞI! Dünya hızla donuyor ve hayatta kalmak için tek şansınız bir kitap yakmak! Yakmaktan asla pişman olmayacağınız, hayatınızın en az favori kitabı hangisi?

Debbie Macomber'ın Küçük Mucizeler Dükkanı serisinin tüm kitaplarını gaza gelip almıştım.İlk kitabı olan Küçük Mucizeler Dükkanı hoşuma gitmişti ama diğerlerinde nedense baya sıkılmıştım.Belki ters bir dönemime gelmişti bilemiyorum.O yüzden o serinin bende olan ilk 5 kitabını yaksam pişman olmam sanırım.


8 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim sorular baya zormuş en kısa zamanda yapmaya çalışacağım *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli değiiil,evet baya zorlayıcı sorular *-* Merakla bekliyorum cevaplarını :))

      Sil
    2. Cevapladım az önce :D Tekrardan teşekkürler ^-^

      Sil
  2. Teşekkürler, ders çalışmaktan gözlerimin altı morarmadığı bir zaman yapacağım ve Soğuk Kahve kitabına yaptığın yoruma katılıyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli değil ne demek,ah kolay gelsin ben de yeni kurtuldum o durumdan :( Anlıyorum seni :((

      Sil
  3. Merhaba, mim için teşekkür ederim :) Yaptım bile :)

    http://kitaptutkum.blogspot.com.tr/2014/12/mim-book-sacrifice-tag.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli değiil,yaptığın için ben teşekkür ederiim :)

      Sil