15 Ağustos 2015 Cumartesi

KVBT 10. Tur 3. Gün | Sağdıç - Jennifer L. Armentrout / Seri Tanıtımı




Herkese merhabaa! Nasılsınız? Umarım herkes iyidir ^^ Bugün sizlere Gamble Kardeşler serisini tanıtacağım.O zamaan,hadi başlayalım.


1- Tempting the Best Man / Sağdıç 



Gamble Kardeşler serisinin ilk kitabı olan Tempting the Best Man yani Sağdıç,kardeşlerin en küçüğü olan Chase'in en yakın arkadaşının kardeşi olan Maddie ile arasındaki ilişkiyi anlatıyor.Chase hem kendini annesini terk eden babasına benzettiğinden hem de en yakın arkadaşının kardeşi olduğu için Maddie'nin ona karşı hisleri olduğu bilmesine ve onun da Maddie'ye karşı hisleri olmasına rağmen onunla yakınlaşmak istemiyor.Fakat Maddie'nin abisinin düğününde baş sağdıç ve baş nedime olunca bir de olayların gidişatı onları birbirlerine yakınlaşmaya zorlayınca Maddie ve Chase'in arasındaki tutku alevleniyor ve ikili için zorlu fakat bizim için okuması eğlenceli dönemler başlıyor.

2- Tempting the Player




Gamble kardeşlerin ortancası,en çapkını ve Nationals takımının en iyi oyuncularından biri olan Chad'in Bridget ile ilişkisini anlatıyor. Bir gece Bridget ile Chad hiç de uygun olmayan bir durumda paparazziler tarafından görüntülenince Chad'in menajeri ona iki seçenek sunuyor;ya yaptığını temizleyecek ya da multi-milyon dolarlık kontratına veda edecek.Kariyerini kurtarmak için Bridget'i dünyaya sevgilisiymiş gibi tanıtmaya karar veren Chad yaptıkları sadece bir oyun olsa da Bridget'in cazibesine karşı koyamaz ve böylece Bridget ve Chad için eğlenceli ve tehlikeli bir ilişkinin temelleri atılmış olur.

3- Tempting the Bodyguard



Gazeteci olan Alana'nın taviz vermeyen kişiliği sayesinde birkaç düşmanı vardır fakat tuhaf bir takipçi Alana'nın bir koruma tutmak istemesine neden olur.Bu görev için biçilmiş kaptan ise Chandler'dır.Gamble kardeşlerin en büyüğü ve sonuncusu Chandler'ın kitabı olan Tempting the Bodyguard,Chandler'ın Alana'nın koruması olmasını ve aralarında karşı konulmaz bir çekim oluşmasını konu alıyor.


Yazarımız Jen,Gamble kardeşlerin görünüşlerini böyle tanımlamış.Soldan sağa sırasıyla Chad,Chandler ve Chase. Kitapta Chase mavi gözlü diye hatırlıyorum ben ama bilemedim şimdi o.O

Umarım Dex diğer kitapları da kısa süre içerisinde basar da biz de bu kardeşlerin hepsini tanıma fırsatı yakalarız ^^

2 yorum:

  1. İlk kitabı okuyup beğenmiş biri olarak umarım yayın evi serinin diğer kitaplarını arayı fazla uzatmadan çıkarır. Ben özellikle büyük kardeşin hikayesini merak ediyorum.. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ortancayı çok merak ediyorum ya :D Bakalım umarım Dex çabuk tutar elini :D

      Sil